Myynnin esitysten suunnittelu ja tuotanto

Cloudrivenille myyvät myynnin esitykset

Cloudriven referenssi Kasvu Partners

Cloudriven tarjoaa asiakkailleen räätälöityjä ratkaisuja liiketoimintaprosessien, myynnin ja markkinoinnin digitalisointiin. Cloudrivenillä sekä projektityön että myyntityön sisältö ja laatu konkretisoituu asiakkaille usein PowerPoint-esitysten kautta.

Ismo Piispa ja Cloudrivenin johtotiimi halusivat varmistaa, että kakikilla Cloudriveniläisillä on selkeä ja yhtenäinen malli tuottaa esityksiä ja, uuden asiakkaan kanssa käytettävä myyntitarina on moderni, visuaalinen ja selkeä.

Cloudriven valitsi kummpanikseen Havainin (osa Kasvu Partnersia) uudistamaan Cloudrivenin PowerPoint-templatet sekä tuottamaan myynnin esitys.

”Havain hoiti projektin ammattitaitoisesti sovitussa aikataulussa. Visuaalisesti onnistuneen ja teknisesti hyvin toteutetun templaten sekä yritysesityksen lisäksi saimme bonuksena toimialaamme tuntevaa apua sisällön kiteytyksessä. Olen erittäin tyytyväinen että valitsimme Havain Oy:n kumppaniksi!”, toteaa Cloudrivenin markkinoinnista ja myynnistä vastaava Ismo Piispa.

Katso lisää caseja

Myynnin esitysaineisto ja työkalut

Sacotecille ratkaisumyynnin työkalu

Sacotec Componentsin myynti on vaativaa asiantuntijatyötä. Sacotecin asiakkaalle valmistavat teräskomponentit räätälöidään kokonaan osaksi Sacotecin asiakkaan omaa tuotetta.

Myynnin esitysten suunnittelu ja tuotanto

Ruka-Pyhälle myyvät myynnin esitykset

Rukakeskus-konserni vastaa Rukan ja Pyhän rinnetoiminnoista. Rukakeskus on Suomen johtavia matkailuyrityksiä ja hiihtokeskus-toimialan markkinajohtaja lähes 20 % osuudella hissilippujen myynnistä.

Myynnin osa-alueen uudistaminen

Etämyynnin konsepti Ålandsbankenille

Suunnittelimme Ålandsbankenille etämyyntikonseptin, jotta henkilökohtaiset kohtaamiset voisivat jatkua pandemiatilanteesta huolimatta.

Myynnin pelikirja

Helenin yritysmyynti kohtaa uuden energia-aikakauden pelikirjan avulla

Päivitimme Helenin Yritysmyynnin pelikirjan sisällön yhdessä myynnin henkilöstön ja johdon kanssa.

Referenssit