Myynnin esitysten suunnittelu ja tuotanto

Ruka-Pyhälle myyvät myynnin esitykset

Ruka referenssi Kasvu Partners

Rukakeskus-konserni vastaa Rukan ja Pyhän rinnetoiminnoista. Rukakeskus on Suomen johtavia matkailuyrityksiä ja hiihtokeskus-toimialan markkinajohtaja lähes 20 % osuudella hissilippujen myynnistä.

Rukan ja Pyhän kansainvälistyvien, ympärivuotisesti toimivien matkailukeskuksien kansainvälisessä myynnissä on tärkeää pystyä vakuuttamaan asiakkaat ja kertomaan Rukan ja Pyhän eduista tiiviisti, selkeästi ja visuaalisesti.

Rukakeskus valitsi Havainin (osa Kasvu Partnersia) kumppaniksi uudistamaan Rukan ja Pyhän PowerPoint-templatet sekä tuottamaan myynnin esitykset kansainväliseen myyntiin.

”Yhteistyö Havainin kanssa on ollut alusta asti äärimmäisen sujuvaa ja mutkatonta. Uudistimme yhdessä työkalupakin kansainvälisen myynnin tueksi. Havainin avulla saimme luotua helppokäyttöiset ja visuaalisesti selkeät työkalut myyntitiimin käyttöön”, kertoo Ruka-Pyhän markkinoinnista vastaava Jenni Ihatsu.

Katso lisää caseja

Myynnin esitysaineisto ja työkalut

Sacotecille ratkaisumyynnin työkalu

Sacotec Componentsin myynti on vaativaa asiantuntijatyötä. Sacotecin asiakkaalle valmistavat teräskomponentit räätälöidään kokonaan osaksi Sacotecin asiakkaan omaa tuotetta.

Myynnin esitysten suunnittelu ja tuotanto

Cloudrivenille myyvät myynnin esitykset

Cloudriven tarjoaa asiakkailleen räätälöityjä ratkaisuja liiketoimintaprosessien, myynnin ja markkinoinnin digitalisointiin. Cloudrivenillä sekä projektityön että myyntityön sisältö ja laatu konkretisoituu asiakkaille…

Myynnin osa-alueen uudistaminen

Etämyynnin konsepti Ålandsbankenille

Suunnittelimme Ålandsbankenille etämyyntikonseptin, jotta henkilökohtaiset kohtaamiset voisivat jatkua pandemiatilanteesta huolimatta.

Myynnin pelikirja

Helenin yritysmyynti kohtaa uuden energia-aikakauden pelikirjan avulla

Päivitimme Helenin Yritysmyynnin pelikirjan sisällön yhdessä myynnin henkilöstön ja johdon kanssa.

Referenssit