Myynnin esitysaineisto ja työkalut

Sacotecille ratkaisumyynnin työkalu

Sacotec referenssi Kasvu Partners

Sacotec Componentsin myynti on vaativaa asiantuntijatyötä. Sacotecin asiakkaalle valmistavat teräskomponentit räätälöidään kokonaan osaksi Sacotecin asiakkaan omaa tuotetta.

Sacotecin tavoitteena oli myyjän työn sujuvoittaminen sekä myynnin skaalaminen kansainvälisille markkinoille. Tätä varten Sacotec tarvitsi selkeän mallin miten Sacotecin myyjä kohtaa asiakkaan ja millainen myynnin esitysaineisto tukee myyjää myynnin eri vaiheissa.

Havain (osa Kasvu Partnersia) suunnitteli ja rakensi yhteistyössä Sacotecin kanssa yhtenäisen myyntikohtaamisen mallin, määrittelimme ja tuotimme myyntikohtaamisen malliin sopivat esitysmateriaalit. Otimme käyttöön Sacotecille Showell-myyntisovelluksen, jonka avulla myyjällä on aina ajantasainen esitysaineisto käytössään ja käytettävissä myös offline.

Katso lisää caseja

Myynnin esitysten suunnittelu ja tuotanto

Cloudrivenille myyvät myynnin esitykset

Cloudriven tarjoaa asiakkailleen räätälöityjä ratkaisuja liiketoimintaprosessien, myynnin ja markkinoinnin digitalisointiin. Cloudrivenillä sekä projektityön että myyntityön sisältö ja laatu konkretisoituu asiakkaille…

Myynnin esitysten suunnittelu ja tuotanto

Ruka-Pyhälle myyvät myynnin esitykset

Rukakeskus-konserni vastaa Rukan ja Pyhän rinnetoiminnoista. Rukakeskus on Suomen johtavia matkailuyrityksiä ja hiihtokeskus-toimialan markkinajohtaja lähes 20 % osuudella hissilippujen myynnistä.

Myynnin osa-alueen uudistaminen

Etämyynnin konsepti Ålandsbankenille

Suunnittelimme Ålandsbankenille etämyyntikonseptin, jotta henkilökohtaiset kohtaamiset voisivat jatkua pandemiatilanteesta huolimatta.

Myynnin pelikirja

Helenin yritysmyynti kohtaa uuden energia-aikakauden pelikirjan avulla

Päivitimme Helenin Yritysmyynnin pelikirjan sisällön yhdessä myynnin henkilöstön ja johdon kanssa.

Referenssit