Myynnin esitysaineisto ja työkalut

Sacotecille ratkaisumyynnin työkalu

Sacotec referenssi Kasvu Partners

Sacotec Componentsin myynti on vaativaa asiantuntijatyötä. Sacotecin asiakkaalle valmistavat teräskomponentit räätälöidään kokonaan osaksi Sacotecin asiakkaan omaa tuotetta.

Sacotecin tavoitteena oli myyjän työn sujuvoittaminen sekä myynnin skaalaminen kansainvälisille markkinoille. Tätä varten Sacotec tarvitsi selkeän mallin miten Sacotecin myyjä kohtaa asiakkaan ja millainen myynnin esitysaineisto tukee myyjää myynnin eri vaiheissa.

Havain (osa Kasvu Partnersia) suunnitteli ja rakensi yhteistyössä Sacotecin kanssa yhtenäisen myyntikohtaamisen mallin, määrittelimme ja tuotimme myyntikohtaamisen malliin sopivat esitysmateriaalit. Otimme käyttöön Sacotecille Showell-myyntisovelluksen, jonka avulla myyjällä on aina ajantasainen esitysaineisto käytössään ja käytettävissä myös offline.

Katso lisää caseja

Myyntiprosessin uudistus

Safetumin myynti ja liikevaihto kasvoivat myynnin uudistamisen myötä

Myynnin haasteet voitettiin Safetumin ja Kasvu Partnersin yhteistyössä, kun myyntiprosessi ja myynnin organisoituminen uudistettiin.

Työkalut myynnin ennustamiseen

Markkinaennuste ja laskettu ostopotentiaali auttavat Areiten myyntiä priorisoimaan

Areiten myyntiä saatiin tehostettua, kun asiakasdataa ja toimintaympäristöä tutkimalla selvitettiin, miten myyntitoimenpiteitä tulisi priorisoida.

Myynnin pelikirja

Helenin yritysmyynti kohtaa uuden energia-aikakauden pelikirjan avulla

Päivitimme Helenin Yritysmyynnin pelikirjan sisällön yhdessä myynnin henkilöstön ja johdon kanssa.

Myynnin osa-alueen uudistaminen

Etämyynnin konsepti Ålandsbankenille

Suunnittelimme Ålandsbankenille etämyyntikonseptin, jotta henkilökohtaiset kohtaamiset voisivat jatkua pandemiatilanteesta huolimatta.

Referenssit