Referenssi

Atrialle vaikuttava asiakas­kohtaamisten konsepti

Atria-konserni on Pohjois-Euroopan johtavia ruoka-alan yrityksiä. Atria on asiakkaidensa, henkilöstönsä ja omistajiensa arvostama yritys. Se on tehnyt ruokaa ihmisille yli sata vuotta ja haluaa tehdä sitä tulevaisuudessakin.

Atrian uusiutuminen ja kasvu perustuvat erinomaiseen kaupalliseen osaamiseen ja tehokkaaseen, vastuulliseen toimintatapaan. Atrian tavoitteena on olla paras kumppani asiakkailleen, hyvä asiakaskokemus on keskiössä strategian mahdollistajana. Atrian nettosuosittelijaindeksi on ollut pitkään erinomainen. Parhaat pysyvät parhaina silloin, kun oma positiivinen tyytymättömyys hilaa omaa rimaa jatkuvasti ylöspäin.

Atrian asiakasmarkkinointi teki positiivisesti tyytymättömän päätöksen ja altisti oman kaupan jaksoesityksensä kehityksen kohteeksi. Jaksoesityksen konseptin kehityksessä päätettiin laittaa aiemmat totuudet hetkeksi hyllylle ja tarkastella koko jaksoesitystä uusiksi paremman vuorovaikutteisuuden ja asiakaslähtöisyyden näkökulmasta. Hankkeen poikkitieteellisyyttä lisäsi se, että jaksoesityksen tuotanto on usean Atrian sisäisen toiminnon yhteinen ponnistus – markkinointi, myynti ja tuoteryhmäjohtaminen osallistuvat kaikki jaksoesityksen konseptin suunnitteluun ja jaksoesityksen sisällön tuottamiseen.

Kasvu Partnersin tytäryhtiö Havain toimi Atrian kumppanina jaksoesityksen uudistamisessa. Havain fasilitoi Atrian tiimien yhteistä kehitystyötä ja tuotti Atrian uudistetun, vuorovaikutteisen jaksoesityksen konseptin.

”Kehitystyö Kasvun kanssa oli suunnitelmallista ja molemmin puolisen luottamuksen johdosta onnistuimme luomaan täysin uuden jaksoesitys konseptin, jonka keskiössä on Atrian asiakkaat.” kertoo yhteistyöstä Atrian myynnin kehityksestä vastaava Teemu Pitkänen.

”Uuden konseptin myötä jaksoesitysten vuorovaikutteisuus on lisääntynyt ja jaksoesitykset ovat saaneet kiitosta asiakkailtamme” jatkaa myynnin kehityspäällikkö, Laura Hartzell-Kinnunen.

Atria
atria.fi

(2021)
Liikevaihto noin 1500 miljoonaa euroa
Henkilöstö 3700

29.11.2022

Lue lisää

Copyright Kasvu Partners Helsinki Oy 2021 – Kaikki oikeudet pidätetään