Referenssi

Huutokaupat.comille uuden palvelun konseptointi ja toimeenpanon suunnittelu

Huutokaupat.com on Suomen suurin digitaalinen huutokauppapalvelu, jossa tuotteita ilmoittavat monipuolisesti yritykset ja julkishallinnon toimijat. Palvelun kautta myydään laajasti koneita, laitteita, työkaluja, autoja ja muuta irtaimistoa sekä kiinteistöjä. Palvelun ostajakunta on mittava käsittäen kuukausitasolla miljoona uniikkia kävijää ja puoli miljoonaa rekisteröitynyttä asiakasta. Yhtiöllä on ainutlaatuinen liiketoimintamalli, jossa se toimii myyjän ja ostajan välillä vastuullisena kaupankäynnin osapuolena.

Huutokaupat.com kauppapaikan omistavan Mezzoforte Oy:n tavoite on kasvaa ja olla edelläkävijä verkkohuutokaupassa ja käytetyn tavaran markkinapaikkana. Kasvua haetaan sekä nykyisistä että uusista tuotesegmenteistä kiertotaloutta, turvallista kaupankäyntiä ja asiakaspalvelun laatua painottaen. Kasvutavoitteen saavuttamiseksi yhtiö on suunnitellut merkittäviä panostuksia tiimin rakentamiseen ja teknologian kehittämiseen.

Yksi Huutokaupat.com:in kasvun kivijaloista on kiertotalouden vauhdittaminen. Kasvua varten yhtiö konseptoi markkinoille uuden palvelukonseptin. Konseptin ja sen toimeenpanon suunnitteluun yhtiö valitsi kumppanikseen Kasvu Partnersin. Yhteistyön aikana kartoitettiin kansainvälisiä verrokkeja ja Huutokaupat.com:in parhaat käytännöt, joiden pohjalta luotiin uuden palvelukonseptin kokonaisuus. Toteutusta varten laadittiin suunnitelmat pilotointiin sekä palvelun skaalaamiseen strategian asettamiin tavoitteisiin. Toimeenpanoa tukemaan tehtiin talousarviomalli sekä palvelukäsikirja.

”Kasvu Partners on pystynyt vastaamaan kasvavan liiketoimintamme kehitystarpeisiin nopeasti ja tehokkaasti. Heillä on ollut kehityshankkeen alusta alkaen asiakaslähtöinen ja innostunut ote kehittää yhteistyötä kanssamme.”, kertoo yhteistyöstä Huutokaupat.com:in toimitusjohtaa Santtu Poutanen.

Huutokaupat.com
www.huutokaupat.com

(2022)
Liikevaihto: 158 M€
Henkilöstö: 80

23.08.2023

Lue lisää

Copyright Kasvu Partners Helsinki Oy 2021 – Kaikki oikeudet pidätetään