Referenssi

Lakan Betonille sadesään kestävä päivitys myynnin pelikirjaan

Lakan Betoni -konserni on kotimainen Ahti Lakan vuonna 1965 perustama perheyritys. Lakan Betoni tuottaa kiviainespohjaisia rakennustarvikkeita ja niihin liittyviä palveluita asiakkaidensa tarpeisiin. Lakka-tuoteperheeseen kuuluvat kivitalot, harkot, pihakivet, talouskellarit, laastit, tasoitteet, elementit ja valmisbetoni. Lakka-tuotteita myyvät jälleenmyyjät kautta maan.

Markkinatilanteen muuttuessa nopeasti vuoden 2022 syksyllä, Lakan johto reagoi tilanteeseen muuttamalla omaa myynnin johtamistaan uuteen tilanteeseen sopivaksi. Tavoitteena oli saada nopeita ja pysyvämpiä muutoksia myyntiin.

Tahdin muutos tehtiin päivittämällä myynnin johtamisen periaatteita, myynnin seurannan malleja sekä päivittämällä myynnin ja raportoinnin työkalujen käyttöä. Myyjille muutos lanseerattiin valmennuksilla ja päivitetyllä myynnin pelikirjalla. Uusilla päivittäisjohtamisen rutiineilla varmistettiin muutoksen juurtuminen. Kumppaniksi muutostarpeiden tunnistamiseen, uuden johtamismallin konseptointiin ja myyjien valmennukseen valittiin Kasvu Partners.

”Projekti Kasvu Partnersin kanssa oli onnistunut. Kokemus näkyi, työskentely oli ammattimaista ja kaikki mitoitettiin meille sopivasti. Pidimme lähestymisestä, jossa huomioitiin niin johtamisen kuin henkilöstön tulokulmat. Tehty työ nopeutti merkittävästi sopeutumistamme uuteen markkinaan ja tehosti sekä päivittäisjohtamista että myyntiä.”, kertoo Peter Lindström, myyntijohtaja, Lakka Rakennustuotteet Oy

Lakan Betoni

Lakka Pihakivet ja kivitalot

(2021)
Liikevaihto 33,6 M€
Työntekijöitä 92

14.03.2023

Lue lisää

Copyright Kasvu Partners Helsinki Oy 2021 – Kaikki oikeudet pidätetään