Mitä on myynnin suunnittelu?

Pilli ja liitutaulu, jossa pelimerkintöjä

SKAALAUTUVAA JA ENNUSTETTAVAA MYYNNIN KASVUA

Yrityksen pitkän aikavälin menestyminen syntyy orgaanisesta ja kannattavasta kasvusta. Vakiintuneella markkinalla on usein vaikea erottua tuotteella. Keskinkertainenkin voi menestyä, jos myynti on suunniteltu hyvin.

Suunniteltu myynti auttaa yritystäsi kasvamaan nopeammin ja ennustettavasti. Me Kasvu Partnersilla rakennamme asiakkaillemme skaalautuvaa myyntiä suunnittelemalla:

  • Myynnin strategian
  • Myyntiputken
  • Myynnin organisoitumisen ja muutoksen läpiviennin

MYYNNIN SUUNNITTELUSSA RAKENNETAAN TOISTETTAVAT JA ENNUSTETTAVAT KEINOT MYYNNIN KASVATTAMISEEN

Myynnin arjen tekemisessä toiminnan suunnittelu ja toistettavien parhaiden käytäntöjen luominen jää usein tekemättä. Tästä syntyy myyntiin kehitysvelkaa. Kasvu Partners kuroo kehitysvelkanne kiinni.

Myynnin suunnittelussa luomme teille toistettavat ja ennustettavat keinot alkaen asiakasvalinnasta jatkuen myyntiputken kuvaamiseen sekä yhtenäiseen myyntitarinaan ja myyntiaineistoihin.

Sinä tunnet liiketoimintasi, me tunnemme myynnin suunnittelun. Yhdessä me luomme tavallisista ihmisistä voittavan joukkueen.

TÄTÄ SAAT MYYNNIN SUUNNITTELUSTA

Hyvin suunniteltu myynti on kuin yrityksesi henkivakuutus nopeasti muutuvassa maailmassa. Se tekee liiketoiminnastasi:

  • Tuloksellisempaa
  • Ennustettavampaa
  • Vähemmän henkilöriippuvaista

Hyvin suunniteltu on puoliksi myyty.

Kasvu Partners
13.01.2021

Lue lisää

Asiakasanalyysi – löydä kasvua ilman uusasiakashankinnan kuluja

Kaikki nykyasiakkaat eivät ole yritykselle yhtä arvokkaita. Asiakasyrityksen arvo riippuu siitä, minkä suuruisen osan myyntituotoista se tuo, sekä kuinka suuri…

Päättäjäkartta auttaa hahmottamaan yrityksen ostoprosessin

Myyjä, olet taatusti menettänyt joskus potentiaalisen asiakkaan, koska olet ollut väärien henkilöiden kanssa yhteydessä. Tai joskus kaupanteko on kaatunut siihen,…