Sinusta seuraava myynnin suunnittelija?

Etsimme juuri nyt joukkoomme sinua, joka sytyt "hyvästä myymisestä" ja kasvuhakuisen myynnin suunnittelemisesta.

Tätä teemme työksemme

Muotoilemme asiakkaidemme myynnin ja taktisen markkinoinnin työtapoja vastaamaan strategisia tavoitteita. Otamme siis kantaa asiakkaidemme myyntiprosesseihin niin uusmyynnin kuin asiakkuuksien kasvattamisen osalta. Päivitämme nykyisiä työtapoja, dokumentoimme uuden toimintamallin ja juurrutamme uudet rutiinit myyjien sekä johdon arkeen.

Kasvu Partnersilla on työn tekemiseen yhteiset menetelmät, joten sinun ei tarvitse olla kasvuyritysten Zuckerberg onnistuaksesi meillä. Mutta työssä menestymistä edesauttaa looginen syy-seuraus -ajattelu, ahkeruus, hyvät sosiaaliset taidot, kyky ilmaista itseäsi kirjallisesti & suullisesti ja tiimipelaaminen. Meillä kenenkään ei tarvitse onnistua yksin. Eikä meillä saakaan menestyä yksinään, kasvu on joukkuepeliä.

Taustasi voi olla PK-yrityksen toimari tai vaikka vastavalmistunut insinööri. Meidän tehtävämme on pohtia kuinka ja millaisessa roolissa voit edesauttaa asiakkaidemme unelmien toteutumista.


Mikä ihmeen ”Kasvu Partners”?

Olemme Suomen ensimmäinen myynnin suunnittelutoimisto.

Ajattelumme lähtee siitä, että myyntiä tekevät ihmiset ovat keskimäärin aivan tavallisia ihmisiä. Ja tavallisuuteen kuuluu se, että joskus myyntityö vain luistaa, mutta toisinaan taas ei.

Siksi suunnittelemme asiakkaillemme sellaisia myyntikokonaisuuksia, jotka kestävät myyjästä ja päivästä riippumatta.

Toisin sanoen: Rakennamme tavallisista ihmisistä voittavia joukkueita.

Kulttuurimme / Arvot

#1 Kiusallinen rehellisyys
#2 Tavallisuuden kunnioittaminen
#3 Positiivinen tyytymättömyys

 


Tunnistitko itsesi?

👇 Jätä avoin hakemus 👇

Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia tiimipelaajia! Jätä avoin hakemus niin olet jonossa ensimmäisenä, kun avaamme osaamistasi vastaavan paikan etsintään.

Voimmeko puhua sinulle suoraan?

Liity kiusallisen rehelliseen yhteisöömme!
Yhteisön jäsenenä saat meiltä sähköpostitse vinkkejä myyntityöhön ja kuulet ensimmäisenä uusista ideoistamme.