Sinusta seuraava myynnin suunnittelija?

Etsimme juuri nyt joukkoomme sinua, joka sytyt "hyvästä myynnin johtamisesta" ja kasvuhakuisen myynnin suunnittelemisesta. Avoimet tehtävät juuri nyt: Asiakkuuspäällikkö, Projektipäällikkö ja business controller -taustainen analyytikko.

KASVU PARTNERS

Toisinaan keskiarvoja ja keskivertoa katsotaan ylen. Ne ovat jotain, mikä on olemassa, mutta itse en siihen kuulu. Kukaan ei halua olla tavallinen. Silti suurin osa meistä kuuluu siihen suureen enemmistöön, maija- ja mattimeikäläisiin, joilla on omat luonteenpiirteet mutta kuitenkin paljon yhteistä.

Me Kasvu Partnersilla haluamme olla tavallisten puolella, sillä heistä kaikki yritykset koostuvat. Kukaan ei pärjää yksin. Yhdessä, juuri sellaisina persoonallisina taviksina kuin meidät on tänne luotu, saamme aikaan enemmän.

Meidän missiomme on tehdä tavallisista ihmisistä voittavia myyntijoukkueita.

Ennen sitä täytyy myynnin myyttiset ja väärät oletukset sekä itsepetokset purkaa atomeiksi. Myynti kuvitellaan fiilislajiksi ja yksilöurheiluksi. Enemmistö myyjistä epäonnistuu useammin kuin onnistuu, eivätkä he edes tiedä miksi. Se on kestämätön tilanne, joka johtuu siitä, ettei yrityksen myyntiä ole suunniteltu.

Kasvu Partners on myynnin suunnittelutoimisto.

Me etsimme porukkaamme jatkuvasti uusia kykyjä toimimaan asiantuntijoina asiakashankkeissa myynnin arvoketjun eri kohdissa ja henkilöitä taustalle mahdollistamaan asiakashankkeiden toteutuksia. Etsimme sekä näkemyksellisiä senioreita, päämäärätietoisia kehittäjiä että kylmähermoisia arjen pyörittäjiä rakentamaan yhteisöämme omalla persoonallaan.

Projektimme vaihtelevat muutaman viikon mittaisista analyysi- ja strategiatöistä tai koulutuksista aina useita kuukausia kestäviin kehitysprojekteihin. Tiimit kasataan aina hanke ja teema kerrallaan.

Meillä on pitkää kokemusta esihenkilötyöstä ja uskomme hyvään johtamiseen. Et siis jää yksin työsi kanssa, vaan autamme toisiamme onnistumaan. Uskomme myös, että palkassakin jokaisen tulee saada ansionsa mukaan.

Jos alla olevat yhtiömme arvot kuulostavat tutuilta tai herättävät positiivisia tunteita, laitathan vapaamuotoisen hakemuksen tulemaan.

# Positiivinen tyytymättömyys.
# Kiusallinen rehellisyys.
# Tavallisuuden kunnioittaminen.

 


Tunnistitko itsesi?

Jätä avoin hakemus

Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia tiimipelaajia! Jätä avoin hakemus niin olet jonossa ensimmäisenä, kun avaamme osaamistasi vastaavan paikan etsintään.

Voimmeko puhua sinulle suoraan?

Liity kiusallisen rehelliseen yhteisöömme!
Yhteisön jäsenenä saat meiltä näkemyksiä ja vinkkejä myynnin johtamiseen. Kuulet myös mielenkiintoisia tositarinoita myynnin kasvattamisesta.

Copyright Kasvu Partners Helsinki Oy 2021 – Kaikki oikeudet pidätetään