Referenssi

Vatajankoski Lämpöpalveluille rakenteet nopeaan kasvuun

Vatajankoski Oy on satakuntalainen energiapalveluyhtiö. Yhtiön palveluihin kuuluvat paikallinen sähkön, kaukolämmön ja –jäähdytyksen tuotanto ja valtakunnallisesti tarjottavat lämpöpalvelut. Vatajankoski Lämpöpalveluiden tavoitteena on pienentää asiakkaidensa energiakustannuksia ja ilmastopäästöjä pysyvästi ratkaisuilla, jotka säästävät enemmän kuin maksavat.

Lämpöpalvelut ovat konsernin kasvualue. Tavoitteena on saavuttaa merkittävä markkinaosuus kasvavasta kiinteistöjen energiatehokkuuden kehittämisen palvelumarkkinasta. Vatajankoski haluaa rakentaa valtakunnallisen palvelukyvyn nopeasti ja kannattavasti. Uuden mallin tavoite oli rakentaa valmius myynnin ja asiakaspalvelun skaalaamiseen sekä kyvykkyys tavoitellun kasvun johtamiseen. Samalla tunnistettiin tarve uutta toimintamallia tukevan CRM-järjestelmän hankinnalle.

Vatajankoski Lämpöpalvelut valitsi Kasvu Partnersin kumppaniksi uuden myynnin kokonaisuuden suunnitteluun, määrittelyyn ja toimeenpanoon. Hankkeessa mm. varmistettiin myyjien työajan tehokas hyödyntäminen määrittelemällä myynnin asiakasvalinnan ja kohdentamisen periaatteet; suunniteltiin ja määriteltiin koko asiakkuuden elinkaaren läpileikkaava prosessi ja laadullisesti tärkeimmät tehtävät. Toiminnan suunnittelun tavoitteena oli esimerkiksi minimoida tarve kasvattaa asiakaspalvelun resursseja.

Kasvu Partners toimi neuvonantajana CRM hankinnassa, jossa toteutettiin järjestelmä- ja toimittaja-arviointi, jonka tavoite oli varmistaa määriteltyjen prosessien ja tehtävien arjen johdettavuus. Kasvu Partners toimii Vatajankoski Lämpöpalveluiden kumppanina myös uuden toimintamallin toimeenpanon ja johtamisen tukemisessa.

”Palvelumme on saanut erinomaisen vastaanoton markkinalla ja se on ollut hyvässä kasvussa. Skaalautuvan myynnin toimintamallin suunnittelulla haluamme varmistaa, että kiihtyvässä kasvussa pystymme tuottamaan saman myyntityön laadun ja asiakaskokemuksen, josta meidät tunnetaan ja joka on tuonut meille alkuvaiheen kasvun.  Kasvu Partnersin kanssa työskentelyssä olen pitänyt erityisesti mutkattomuudesta ja käytännönläheisyydestä. Neuvojen lisäksi heillä on kyky viedä kehittäminen arjen tekemisen tasolle, toimintamalleihin, järjestelmiin ja mittareihin.”, toteaa kumppanuudesta Vatajankoski Lämpöpalvelut Oy:n toimitusjohtaja Jalmari Rossi.

Vatajankoski
www.vatajankoski.fi

(2022)
Liikevaihto 27 miljoonaa euroa
Henkilöstö: 60

02.10.2023

Lue lisää

Copyright Kasvu Partners Helsinki Oy 2021 – Kaikki oikeudet pidätetään